Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Počinju letnje gužve, najveći zastoji kod Vranja

rssBookmark and Share

Vranje 21.06.2014. B92

Na putevima u Srbiji počinju letnje gužve. Tokom turističke sezone gužve i zastoji, zbog izgradnje Koridora 10, očekuju se od Leskovca do Vranja.

Počinju letnje gužve, najveći zastoji kod Vranja

Na toj deonici saobraćaj se preusmerava kroz naseljena mesta.

Na samo dva metra od kuća i dvorišta kroz sela Suvi Dol, Bersnica i Ranutovac na području Vranja 24 sata prolaze kolone automobila i kamiona. Violeta Asenov morala je kapiju da zaključa lancem i katancem da bi njen petogodišnji sin Luka bio bezbedan.

"U tri sela kroz koja sada prolazi autoput ima više od 800 domaćinstava. Dok na temperaturi iznad 30 stepeni turisti žure na odmor , meštani ne mogu da se odmore ni kod kuće", kaže Violeta Asenov iz Suvog Dola.

U tri sela kroz koja sada prolazi autoput ima više od 800 domaćinstava. Dok na temperaturi iznad 30 stepeni turisti žure na odmor , meštani ne mogu da se odmore ni kod kuće.

Vozači nervozni zbog gužve spremni su da rizikuju svoj i tudji život. Na Koridoru 10 od Leskovca do Vranja, policija je pojačala kontrolu saobraćaja. Tokom leta kako kažu kontrola će biti rigorozna.

"Na deonicama gde se izvode radovi postoji saobraćajna signalizacija a i radnici putarskih preduzeća upozoravaju vozače", kaže Nebojša Stevanović pomoćnik komandira Saobraćajne policije Vranje.

Komentara: 0


#   Vranje   policija   saobraćaj   leto   gužve     Ranutovac   24 sata   Nebojša Stevanović   saobraćajna signalizacija   Suvi Dol
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima