Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Саопштење уредништва портала Јужна Србија Инфо, поводом покушаја утицаја политичких организација и појединаца

rssBookmark and Share

Ниш 04.01.2019. Јужна Србија Инфо

Поводом најаве грађанског протеста заказаног за 11. јануар у Нишу, поједне политичке организације и појединци покушавају да врше одређени притисак на уређивачку политику портала Јужна Србија Инфо.

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

Сходно томе, обавештавамо јавност о следећем...

Узимајући у обзир допис Невладине организације "Покрет младих - За Ниш без страха", од 3.1.2019., која се представила као званични организатор, како су навели, грађанског протеста, заказаног за 11. јануар 2019. година у Нишу, портал Јужна Србија Инфо ће обајављивати информације добијене везано за тај догађај, искључиво од НВО "Покрет младих - За Ниш без страха".

Све остале најаве и позиве политичких странака и појединаца, неће бити објављиване на порталу Јужна Србија Инфо, а покушаје утицаја политичких странака сматрамо агресивним политичким маркетингом и утицајем на јавно мњење.

Међутим, уколико протест буде одржан у заказаном термину, све реакције политичких актера, као и ставове пре самог догађаја, без обзира на страначку опредељеност биће објављене у складу са уређивачком политиком портала Јужна Србија Инфо.

Подсећамо, да портал Јужна Србија Инфо, већ скоро деценију, професионално, аналитички, истраживачки и коректно преноси политичка дешавања у Нишу и региону, што потврђују бројна призанња, како позиције, тако и опозиције, као и колега из медија, а највише наших читалаца.

 

У Нишу                                                                    Главни и одгворни уредник

4.1 2019. године                                                           Здравко Стојнић   

 

Коментара: 0


#   Ниш   протест   Јужна Србија Инфо   Здравко Стојнић   саопштење   опозиција   јавно мњење   Покрет младих Ниш без страха
@juznasrbija @LubrisExtra @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима