Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Зимска служба: Опрез возачи, магла и поледица на путевима

Bookmark and Share

25.12.2016. Јужна Србија Инфо

ЈП "Путеви Србије" саветује возачима да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут, а уколико се одлуче на путовање, треба да возе заиста опрезно и пажљиво. На граничним прелазима при уласку у Србију чека се и до 12 сати.

Фото: LogisticMagazin
Фото: LogisticMagazin

Због влажних коловоза и појаве ниских температура у јутарњим и вечерњим сатима, могуће је стварање поледице те апелујемо на возаче да прилагоде брзину кретања ситуацији на путу и саветујемо максималан опрез у вожњи.

Временска прогноза:

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ПОДРУЧЈЕ СРБИЈЕ (до 26. 01.2017.год.) До краја дана и сутра ујутро провејавање снега и понегде слаба сипећа киша (росуља) уз стварање поледице.

СРБИЈА, ПРОГНОЗА ВРЕМЕНА ЗА: 25.12.2016. Ујутро мраз и местимично магла. У току дана претежно облачно и мало топлије, понегде краткотрајна слаба киша, ујутро и пре подне уз стварање поледице. У вишим планинама слаб снег. Ветар слаб, западни и југозападни. Најнижа температура од -6 до -1, највиша до 3 до 8 степени.

КОСОВО и МЕТОХИЈА, ПРОГНОЗА ВРЕМЕНА ЗА: 25.12.2016. Ујутро мраз и магла. У току дана претежно облачно и мало топлије са краткотрајном слабом кишом, у вишим планинама слаба снег. Ветар слаб, западни и југозападни. Најнижа температура од -6 до -4, највиша од 3 до 5 степени.

ПРИШТИНА, ПРОГНОЗА ВРЕМЕНА ЗА: 25.12.2016. Ујутро мраз и магла. У току дана претежно облачно и мало топлије са краткотрајном слабом кишом, ујутро и пре подне уз стварање поледице. Ветар слаб, западни и југозападни. Најнижа температура -5, највиша 3 степена. 

Комплетан извешта о свим путним правцима, граничним прелазима и времеској прогнози, похледајте на :

http://www.putevi-srbije.rs/zimska-sluzba/izvestaj/izvestaj.html


#   Путеви Србије   снег   Косово и Метохија   АМСС   временска прогноза   Стање на путевима   поледица
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима