Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Štek House" расписује конкурс за нове чланове тима

rssBookmark and Share

Ниш 03.02.2020. Јужна Србија Инфо

Четврти пут за редом Štek House из Ниша отвара врата свим заинтересованим младим људима од 18 до 30 година да постану део тима ове организације. Конкурс за нове чланове је отворен од 1. до 15. фебруара 2020.године у поноћ.

"Štek House" расписује конкурс за нове чланове тима

Сви заинтересовани млади људи који желе да своје идеје на тему друштвеног активизма, културе, заштите животне средине, едукације вршњака и многе друге преточе у дело али и да науче како се то ради, могу се пријавити путем  online formulara.

Све информације и одговоре на додатна питања могу се добити путем маил-а  shtekhouse@gmail.com или путем званичне Фб странице Štek House-а.

Организација Штек Хоусе постоји од 2015.године и представља својеврсну мултидисциплинарну платформу са циљем унапређења живота младих, подршке у реализацији њихових идеја, спајање едукативне, културне, еколошке, ствараличке али и комерцијалне активности. 

Бави се организацијом изложби, трибина, предавања, радионица, промоција, концерата и едукативних програма. Такође се залаже за умрежавање младих из Ниша са младима из других градова али и државама у окружењу у циљу подизања свести и заговарања дијалога на различите теме које представљају проблем младих на Балкану.Štek House промовише позитивност, креативност, хуманост, волонтеризам, младе и талентоване људе.

https://www.facebook.com/shtekhouse/

https://www.instagram.com/shtek_house/?hl=en

 

Коментара: 0


#   Ниш   омладина   конкурс   размена   међународна размена   Štek House
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима