Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Štek House" raspisuje konkurs za nove članove tima

rssBookmark and Share

Niš 03.02.2020. Južna Srbija Info

Četvrti put za redom Štek House iz Niša otvara vrata svim zainteresovanim mladim ljudima od 18 do 30 godina da postanu deo tima ove organizacije. Konkurs za nove članove je otvoren od 1. do 15. februara 2020.godine u ponoć.

"Štek House" raspisuje konkurs za nove članove tima

Svi zainteresovani mladi ljudi koji žele da svoje ideje na temu društvenog aktivizma, kulture, zaštite životne sredine, edukacije vršnjaka i mnoge druge pretoče u delo ali i da nauče kako se to radi, mogu se prijaviti putem  online formulara.

Sve informacije i odgovore na dodatna pitanja mogu se dobiti putem mail-a  shtekhouse@gmail.com ili putem zvanične Fb stranice Štek House-a.

Organizacija Štek House postoji od 2015.godine i predstavlja svojevrsnu multidisciplinarnu platformu sa ciljem unapređenja života mladih, podrške u realizaciji njihovih ideja, spajanje edukativne, kulturne, ekološke, stvaraličke ali i komercijalne aktivnosti. 

Bavi se organizacijom izložbi, tribina, predavanja, radionica, promocija, koncerata i edukativnih programa. Takođe se zalaže za umrežavanje mladih iz Niša sa mladima iz drugih gradova ali i državama u okruženju u cilju podizanja svesti i zagovaranja dijaloga na različite teme koje predstavljaju problem mladih na Balkanu.Štek House promoviše pozitivnost, kreativnost, humanost, volonterizam, mlade i talentovane ljude.

https://www.facebook.com/shtekhouse/

https://www.instagram.com/shtek_house/?hl=en

 

Komentara: 0


#   Niš   omladina   konkurs   razmena   međunarodna razmena   Štek House
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima