Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Успех домаћег маркетинга у Словенији

rssBookmark and Share

28.10.2010. Gobbi style

Дана 24.10.2010 године одржан је други круг избора за Жупана на локалним изборима у Словенији. Београдска фирма „Gobbi style“ у сарадњи са словеначком фирмом „Neuro PR“ радила је кампању господина Петера Босмана који је био кандидат владајуће СД за жупана у Пирану.

Успех домаћег маркетинга у Словенији


Поштујући изборни резултат који смо остварили на овогодишњим изборима у Подгорици када смо водили кампању за владајућу СДП „Чист избор, проф.др Вујица Лазовић“ где је СДП постао суштински победник избора са скоро 10% подршке (после 12 година први пут су самостално наступили на изборима, независно од ДПС-а) и добио председника скупштине Подгорице, добили смо позив СД Пирана да им помогнемо у избору првог човека њихове општине. Први пут се на територији Словеније применила директна кампања која се већ годинама спроводи у Србији .

Као што су објавили српски а и светски медији, господин Петер Босман је победио на изборима противкандидата Томажа Гантара из локалне странке „Пиран је наш“ и тиме можда заувек променио политичку сцену на овим просторима где ће главни адут за избор првог човека општине или града бити квалитет и стручност, а не порекло.

Оно што треба напоменути је висок степен демократије који је владао у предизборној кампањи као и спремност новог жупана на боље односе Србије и Словеније, Београда и Пирана, као и велику жељу новог жупана за успостављање „братских односа“ Пирана и Београда.

Уколико сте заинтересовани да сазнате како су грађани реаговали на кандидатуру господина Петера Босмана, лекара из Пирана пореклом из Гане који је из своје матичне земље протеран управо због политике и уколико сте заинтересовани за његов интервју, стојимо вам на располагању.

Са поносом можемо констатовати да смо били део овог Пројекта.


Коментара: 0


#   јавна предузећа
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима