Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш: Уз субвенције за изолацију, замену столарије и котлова до топлијег дома и уштеде

rssBookmark and Share

Ниш 17.09.2022. Јужна Србија Инфо

Руководилац Сектора за планирање и управљање пројектима КЛЕР-а Иван Павловић позвао је домаћинства и стамбене заједнице да конкуришу за мере енергетске санације породичних кућа, станова и стамбених зграда, а које се односе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградњу соларних колектора за централну припрему потрошње топле воде у 2022.години.

Ниш: Уз субвенције за изолацију, замену столарије и котлова до топлијег дома и уштеде

Павловић је, на конференцији за медије у Градској кући, рекао да су Министарство рударства и енергетике и Град Ниш ове године обезбедили 34 милиона динара што је дупло више у односу на раније реализовани јавни позив.

Рок за пријављивање је 15. октобар ове године. На основу искустава и сугестија грађана, поступак пријављивања је сада једноставнији како за домаћинства, тако и стамбене заједнице.

Конкурсна документација за Јавни позив може се преузети на званичној интернет страници Града Ниша www.ni.rs и званичној интернет страници Канцеларије за локални економски развој www.investnis.rs или на шалтерима Јединственог управног места у улици Николе Пашића бр. 24.

Све потребне информације могу се добити у Канцеларији за локални економски развој на телефон 504-658.


#   Ниш   субвенције   КЛЕР   енергетска ефикасност   столарија
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима