Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Заиграј за Арсенал!

Bookmark and Share

Крагујевац 04.05.2016.

Да ли си озбиљан играч? Имаш недосањани сан да постанеш члан Арсенала? Ево ти прилике да будеш члан првог тима - постани волонтер(ка) Арсенал Феста 06, који ће бити одржан 23, 24. и 25. јуна у Крагујевцу!

Заиграј за Арсенал!

На Арсеналу 06 наступају Skunk Anansie, Toy Dolls, Asian Dub Foundation, Партибрејкерс, Горан Баре и Мајке, Zoster, Mortal kombat... а за бригу о тако озбиљном фестивалском line up-у потребни су нам озбиљни чланови стручног тима.

Зато, пријави се на конкурс за волонтере Арсенала 06 који је отворен од 21. априла до 15. маја. Сви млади људи који желе да се укључе и постану део организације фестивала треба да пошаљу своју пријаву и мотивационо писмо “ЗАШТО БАШ ЈА НА АРСЕНАЛУ” на мејл volontirajnaarsenalu@gmail.com

Пријава треба да садржи опште податке о себи, фотографију, претходна радна и претходна волонтерска искуства (ако их има). Резултати ће бити објављени 30. маја 2016 године.
Они коју прођу конкурс добиће прилику да стекну невероватна искуства радећи у пресс центру, продукцији, кампу, промо тиму и да сретну неке од својих омиљених музичара.

Волонтирање траје од тренутка избора, током припрема фестивала, као и свих дана Арсенала од 23. до 25. јуна 2016. године.

Добродошли у највиши ранг такмичења!

Коментара: 0


#   Крагујевац   волонтери   фестивал   рок музика   Арсенал
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима