Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zaigraj za Arsenal!

Bookmark and Share

Kragujevac 04.05.2016.

Da li si ozbiljan igrač? Imaš nedosanjani san da postaneš član Arsenala? Evo ti prilike da budeš član prvog tima - postani volonter(ka) Arsenal Festa 06, koji će biti održan 23, 24. i 25. juna u Kragujevcu!

Zaigraj za Arsenal!

Na Arsenalu 06 nastupaju Skunk Anansie, Toy Dolls, Asian Dub Foundation, Partibrejkers, Goran Bare i Majke, Zoster, Mortal kombat... a za brigu o tako ozbiljnom festivalskom line up-u potrebni su nam ozbiljni članovi stručnog tima.

Zato, prijavi se na konkurs za volontere Arsenala 06 koji je otvoren od 21. aprila do 15. maja. Svi mladi ljudi koji žele da se uključe i postanu deo organizacije festivala treba da pošalju svoju prijavu i motivaciono pismo “ZAŠTO BAŠ JA NA ARSENALU” na mejl volontirajnaarsenalu@gmail.com

Prijava treba da sadrži opšte podatke o sebi, fotografiju, prethodna radna i prethodna volonterska iskustva (ako ih ima). Rezultati će biti objavljeni 30. maja 2016 godine.
Oni koju prođu konkurs dobiće priliku da steknu neverovatna iskustva radeći u press centru, produkciji, kampu, promo timu i da sretnu neke od svojih omiljenih muzičara.

Volontiranje traje od trenutka izbora, tokom priprema festivala, kao i svih dana Arsenala od 23. do 25. juna 2016. godine.

Dobrodošli u najviši rang takmičenja!


#   Kragujevac   volonteri   festival   rok muzika   Arsenal
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima