Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Због пораста температуре наставак пробног грејања од ујутру

rssBookmark and Share

Ниш 05.10.2019. Јужна Србија Инфо

Нишка Топлана је почев од петка 4.10.2019. године у режиму топлих проба. У току јучерашњег дана су идентификовани сви проблеми који се решавају у најкраћем могућем року.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

С обзиром да су спољне температуре ваздуха у порасту, данас су сви топлотни извори престали са радом у 10.45 часова, тако да неће бити поновног стартовања система до краја дана, саопштено је медијима.

Топле пробе ће 6.10.2019. године почети од 6 сати.

Понављамо да топле пробе не подразумевају почетак грејне сезоне, већ само проверу рада топлотних извора, чиме се упоредно врши провера топловода, топлотних подстаница и унутрашњих грејних инсталација објеката. Ове пробе имају за циљ да се на најквалитетнији могући начин изврши провера целокупног система и отклоне сви евентуални недостаци пред предстојећу грејну сезону.

Уколико у преподневним часовима нема испоруке топлотне енергије са топлотног извора или корисници примете цурење на инсталацијама, квар могу пријавити на телефоне 018 4239 188  и  0800 200 018.

- Подсећамо да дежурне екипе ЈКП „Градска топлана“ Ниш раде 24ч дневно, 365 дана у години, додају из тог предузећа.

Топлана неће вршити интервенције на унутрашњим грејним инсталацијама уколико стамбена заједница објекта није потписала уговор о одржавању са ЈКП „Градска топлана“. У том случају кварови се пријављују предузећу са којим је стамбена заједница потписала уговор о одржавању.

ЈКП „Градска топлана“ Ниш свакодневно прати прогнозу времена за наредни период, тако да ће јавност бити благовремено обавештена уколико временски услови буду захтевали да грејна сезоне почне и пре 15. октобра.

Коментара: 0


#   Ниш   Градска топлана ЈКП   временска прогноза   даљинско грејање
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима