Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zbog porasta temperature nastavak probnog grejanja od ujutru

rssBookmark and Share

Niš 05.10.2019. Južna Srbija Info

Niška Toplana je počev od petka 4.10.2019. godine u režimu toplih proba. U toku jučerašnjeg dana su identifikovani svi problemi koji se rešavaju u najkraćem mogućem roku.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

S obzirom da su spoljne temperature vazduha u porastu, danas su svi toplotni izvori prestali sa radom u 10.45 časova, tako da neće biti ponovnog startovanja sistema do kraja dana, saopšteno je medijima.

Tople probe će 6.10.2019. godine početi od 6 sati.

Ponavljamo da tople probe ne podrazumevaju početak grejne sezone, već samo proveru rada toplotnih izvora, čime se uporedno vrši provera toplovoda, toplotnih podstanica i unutrašnjih grejnih instalacija objekata. Ove probe imaju za cilj da se na najkvalitetniji mogući način izvrši provera celokupnog sistema i otklone svi eventualni nedostaci pred predstojeću grejnu sezonu.

Ukoliko u prepodnevnim časovima nema isporuke toplotne energije sa toplotnog izvora ili korisnici primete curenje na instalacijama, kvar mogu prijaviti na telefone 018 4239 188  i  0800 200 018.

- Podsećamo da dežurne ekipe JKP „Gradska toplana“ Niš rade 24č dnevno, 365 dana u godini, dodaju iz tog preduzeća.

Toplana neće vršiti intervencije na unutrašnjim grejnim instalacijama ukoliko stambena zajednica objekta nije potpisala ugovor o održavanju sa JKP „Gradska toplana“. U tom slučaju kvarovi se prijavljuju preduzeću sa kojim je stambena zajednica potpisala ugovor o održavanju.

JKP „Gradska toplana“ Niš svakodnevno prati prognozu vremena za naredni period, tako da će javnost biti blagovremeno obaveštena ukoliko vremenski uslovi budu zahtevali da grejna sezone počne i pre 15. oktobra.

Komentara: 0


#   Niš   Gradska toplana JKP   vremenska prognoza   daljinsko grejanje
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima