Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Због радова измењен режим саобраћаја и паркинга код путничког терминала нишког аеродрома

rssBookmark and Share

Ниш 19.03.2024. Јужна Србија Инфо

Од данас, путнички саобраћај око зграде аеродрома "Константин Велики" у Нишу ће бити значајно отежан због радова на партерном уређењу комплекса.

Аеродром Константин Велики Ниш
Аеродром Константин Велики Ниш

Испред саме зграде путничког терминала очекује се успорен и отежан пролазак путника, па се препоручује додатна доза стрпљења и прилагођавање новонасталој ситуацији.

Они који долазе сопственим превозом требало би да имају на уму да ће број паркинг места бити ограничен због радова. Стога се саветује да путници планирају да оставе своје аутомобиле на јавним паркинг местима или у гаражама у граду како би избегли непријатности.

Јавни градски превоз, укључујући кружне линије 34А и 34Б, ће и даље функционисати, али ће полазно и долазно аутобуско стајалиште бити измештено с обзиром на радове на комплексу аеродрома. Путницима се препоручује да се правовремено информишу о новој локацији стајалишта како би избегли непланиране компликације приликом доласка на аеродром.

Такси превоз ће такође бити доступан путницима, а тренутно такси стајалиште ће остати у функцији током трајања радова.

Иако ће број паркинг места на самом аеродрому бити привремено смањен због радова, надлежни апелују на путнике да буду стрпљиви и да се прилагоде новонасталој ситуацији.

Очекује се да ће радови бити завршени у што краћем року како би се нормализовао путнички саобраћај на Аеродрому "Константин Велики" у Нишу.

 

 

 


#   Ниш   саобраћај   аеродром Константин Велики
@NisAirport @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима