Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zbog radova izmenjen režim saobraćaja i parkinga kod putničkog terminala niškog aerodroma

rssBookmark and Share

Niš 19.03.2024. Južna Srbija Info

Od danas, putnički saobraćaj oko zgrade aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu će biti značajno otežan zbog radova na parternom uređenju kompleksa.

Aerodrom Konstantin Veliki Niš
Aerodrom Konstantin Veliki Niš

Ispred same zgrade putničkog terminala očekuje se usporen i otežan prolazak putnika, pa se preporučuje dodatna doza strpljenja i prilagođavanje novonastaloj situaciji.

Oni koji dolaze sopstvenim prevozom trebalo bi da imaju na umu da će broj parking mesta biti ograničen zbog radova. Stoga se savetuje da putnici planiraju da ostave svoje automobile na javnim parking mestima ili u garažama u gradu kako bi izbegli neprijatnosti.

Javni gradski prevoz, uključujući kružne linije 34A i 34B, će i dalje funkcionisati, ali će polazno i dolazno autobusko stajalište biti izmešteno s obzirom na radove na kompleksu aerodroma. Putnicima se preporučuje da se pravovremeno informišu o novoj lokaciji stajališta kako bi izbegli neplanirane komplikacije prilikom dolaska na aerodrom.

Taksi prevoz će takođe biti dostupan putnicima, a trenutno taksi stajalište će ostati u funkciji tokom trajanja radova.

Iako će broj parking mesta na samom aerodromu biti privremeno smanjen zbog radova, nadležni apeluju na putnike da budu strpljivi i da se prilagode novonastaloj situaciji.

Očekuje se da će radovi biti završeni u što kraćem roku kako bi se normalizovao putnički saobraćaj na Aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu.

 

 

 


#   Niš   saobraćaj   aerodrom Konstantin Veliki
@NisAirport @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima