Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

11 медаља за КБС "Наисус" на ФЕНИКС купу 2025.

rssBookmark and Share

Ниш 28.02.2023. Јужна Србија Инфо

Клуб борилачких спортова „Наисус“ је узео учешће на 1.међународном Феникс КУП-у 2023 у организацији ТК Феникс-булевар. Том приликом је освојено 11 одличја – 7 златних, 2 сребрна и 2 бронзана.

11 медаља за КБС "Наисус" на ФЕНИКС купу 2025.

Спортска хала ОШ „Мика Антић“ овог пута угостила је не само српске већ и иностране теквондисте. Из чак 45 екипа део турнира били су спортисти из БиХ, Бугарске, Кипра, Македоније, Молдавије, Румуније, Србије, Холандије и Црне Горе. Близу 450 учесника поделило је међусобно своја искуства.

10-очлана екипа нашег Клуба успешно је савладала прву овогодишњу препреку. 7 златних и по 2 сребрна и бронзана одличја засијала су на грудима наше деце. Иако је екипа услед здравственог билтена била ослабљена, постигли смо и у екипном пласману завидне резултате. У формама КБС Наисус заузео је 2.место како у А класи, тако и у свеукупном рангирању. У борбама јуниори Б класе били су 1. Пионири А класе 10-11 година заузели су 3. док су пионири 8-9 година заузели 2.место. Још једном доказујемо челницима Града и Општине да завређујемо њихову финансијску помоћ јер од исте ће зависити и квантитет и квалитет резултата. – рекао је први човек КБС Наисус-а – Милан Анђелковић.

Више на: 

https://kbs-naisus.com/1-feniks-kup-2023/?script=cir


#   Ниш   теквондо   Мирослав Антић ОШ   Клуб борилачких вештина Наисус   КБС Наисус
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима