Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

11 medalja za KBS "Naisus" na FENIKS kupu 2025.

rssBookmark and Share

Niš 28.02.2023. Južna Srbija Info

Klub borilačkih sportova „Naisus“ je uzeo učešće na 1.međunarodnom Feniks KUP-u 2023 u organizaciji TK Feniks-bulevar. Tom prilikom je osvojeno 11 odličja – 7 zlatnih, 2 srebrna i 2 bronzana.

11 medalja za KBS "Naisus" na FENIKS kupu 2025.

Sportska hala OŠ „Mika Antić“ ovog puta ugostila je ne samo srpske već i inostrane tekvondiste. Iz čak 45 ekipa deo turnira bili su sportisti iz BiH, Bugarske, Kipra, Makedonije, Moldavije, Rumunije, Srbije, Holandije i Crne Gore. Blizu 450 učesnika podelilo je međusobno svoja iskustva.

10-očlana ekipa našeg Kluba uspešno je savladala prvu ovogodišnju prepreku. 7 zlatnih i po 2 srebrna i bronzana odličja zasijala su na grudima naše dece. Iako je ekipa usled zdravstvenog biltena bila oslabljena, postigli smo i u ekipnom plasmanu zavidne rezultate. U formama KBS Naisus zauzeo je 2.mesto kako u A klasi, tako i u sveukupnom rangiranju. U borbama juniori B klase bili su 1. Pioniri A klase 10-11 godina zauzeli su 3. dok su pioniri 8-9 godina zauzeli 2.mesto. Još jednom dokazujemo čelnicima Grada i Opštine da zavređujemo njihovu finansijsku pomoć jer od iste će zavisiti i kvantitet i kvalitet rezultata. – rekao je prvi čovek KBS Naisus-a – Milan Anđelković.

Više na: 

https://kbs-naisus.com/1-feniks-kup-2023/?script=cir


#   Niš   tekvondo   Miroslav Antić OŠ   Klub borilačkih veština Naisus   KBS Naisus
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima