Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Спорт


<<<1617181920>>>Укупно: 1896  |  Приказано: 171 - 180

Отворeнa сезонa клизања у СЦ „Чаир“ - у јануару бесплатна школа за најмлађе (ВИДЕО)

Јужна Србија Инфо 18.12.2021.
Почела сезонa клизања

У петак је отворена сезона клизања у СЦ „Чаир“. Градоначелница Драгана Сотировски је најавила да ће клизалиште бити отворено све док то временски услови буду дозвољавали.

опширније

Коментара: 0

Пикси "Спортска личност године Ниша"

Јужна Србија Инфо 07.12.2021.
Пикси Спортска личност године

Жири Секције спортских новинара Ниша одлучио је да награду „Спортска личност године Ниша“ за 2021. годину додели Драгану Стојковићу Пиксију, селектору фудбалске репрезентације Србије, а новоустановљену награду „Спортски Гран при Ниша“ Сави Ранђеловићу, ватерполо репрезентативцу Србије.

опширније

Коментара: 0

Посета првог човека светске гимнастике и једна од најзначајнијих личности Јапана Моринари Ватанабеа, нишком Факултету спорта

Јужна Србија Инфо 03.12.2021.
Први човек светске гимнастике у посети ДИФ-у

Факултет спорта и физичког васпитања Универзитета у Нишу имао је велику част да угости прошле недеље, председника Међународне гимнастичке федерације (FIG - Fédération Internationale de Gymnastique), господина Моринари Ватанабеа из Јапана. Господин Ватанабе је такође и члан Међународног олимпијског комитета од 2018. године.

опширније

Коментара: 0

Тончев против смене тројице чланова ИО ФСС

Јужна Србија Инфо 01.12.2021.
Тончев против смене

"Одлука господина Бјековића да смени тројицу чланова Извршног одбора Фудбалског савеза Србије је и срамна и неоснована.Поставља се питање мотива засто је неко ко има тако велико спортско, али и животно искуство као образложење за недопустиву одлуку о смени чланова ФСС навео разлоге као што су њихово изостајање са седнице и сл.", рекао је између осталог Новица…

опширније

Коментара: 0

Новина: Без лиценцираног звања Спортски учитељ није могућ рад у клубовима са младима

З.С. Јужна Србија Инфо 27.11.2021.
Обука за оперативне тренере

На Факултету спорта и физичког васпитања у Нишу и ове гдине може се стећи знање и лиценца за спортско занимање и звање Спортски оперативни тренер, менаџер, инструктор..

опширније

Коментара: 0

„Athens authentic marathon“ - Нишлијка у центру Атине

Јужна Србија Инфо 23.11.2021.
Нишлијка на најстарим маратону

На недавно одржаном најстаријијем и најаутентичнијем маратону на свету „Athens authentic marathon“ на којем је учествовало преко 10.000 маратонаца из целог света, у укупном пласману од 1639 такмичара, међу 277 жена, захваљујући подршци и помоћи Градске општине Медијана, нашла се Нишлијка Јадранка Тасић. У њеној категорији била је 51. и једина је жена од 10-ак тркача из Србије.

опширније

Коментара: 0

Нишки Џудо клуб "Кинезис" трећи у Суперлиги Србије

Јужна Србија Инфо 22.11.2021.
Нишки

Након фантастичног издања другог дана такмичења, Кинезис је успео да се,четрврти пут узастопно, нађе међу четири најбоље екипе у Србији.

опширније

Коментара: 0

Посета аташеа француске амбасаде нишком Факултету спорта - сарадња српских и француских високообразовних институција

Јужна Србија Инфо 19.11.2021.
Посета аташеа француске амбасаде нишком ДИФ-у

Факултет спорта и физичког васпитања Универзитета у Нишу био је домаћин гостима из Амбасаде Француске у Београду и представницима Француског института у Београду. Декан факултета, проф. др Милован Братић, је заједно са својим сарадницима угостио аташеа француске амбасаде Франсоа Гвазије Ковандија и директора Француског института у Београду Станислас Пјера.

опширније

Коментара: 0

ККК "Наис" победио у две утакмице на турниру Балканске лиге у кошарци у колицима

Јужна Србија Инфо 15.11.2021.
Турнир Балканске лиге кошарке у колицима

Протеклог викенда је почела Балканска лига у кошарци у колицима (eng. Balkan Wheelchair Basketball League, скр. BWBL). Реч је о другом овосезонском турниру који се игра у оквиру BWBL који је одигран у Подгорици од 12.11. - 14.11.2021. године. Покровитељ турнира је био Главни град Подгорица. На другом турниру BWBL у сезони 2021/2022. су одиграна су друга два кола, одн.…

опширније

Коментара: 0

Куп "Радивоје Кораћ" поново у Нишу?

Јужна Србија Инфо 04.11.2021.
Борба за Жућкову левицу поново у Нишу

Након 11 година, шест узастопних и прошлогодишње паузе када је такмичење одржано у Новом Саду, велика је шанса да се Куп "Радивоје Кораћ" поново одржава у Нишу, најавила је градоначелница Ниша Драгана Сотировски.

опширније

Коментара: 0

<<<1617181920>>>Укупно: 1896  |  Приказано: 171 - 180


Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима