Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Будући бруцоши Факултета спорта у Нишу ускоро на припремама за пријемни испит

rssBookmark and Share

Ниш 08.06.2022. Јужна Србија Инфо

Припремна настава за упис нових студената на нишки Факултет спорта и физичког васпитања, почеиње 13. и трајаће све до 17. јуна.

Будући бруцоши Факултета спорта у Нишу ускоро на припремама за пријемни испит

Младићи и девојке, пуни адреналина, али и мале треме, будући бруцоши, нишког популарно званог ДИФ-а, као и предходних година, практично ће увежбавали како ће изгледати пријемни испит.

Као и сваке године до сада Факултет спорта и физичког васпитања организује припремну наставу за упис у прву годину Основних академских студија у школској 2022/2023 години за све заинтересоване кандидате, са циљем боље припреме кандидата за полагање пријемног испита. Припремна настава ће обухватити садржаје тестова који кандидате очекују на пријемном испиту и то сви тестови сем Теста опште информисаности из области спорта и физичког васпитања.

Пријава за похађање припремне наставе

Сви заинтересовани кандидати могу се пријавити за похађање припремне наставе од 06.06. до 10.06. 2022. године у Служби за наставу и студентска питања Факултета спорта и физичког васпитања у времену од 09:00 до 14:00 часова.

Приликом пријаве потребно је понети доказ о уплати накнаде (уплатница):

  • 4 000,00 динара
  • Жиро-рачун Факултета : 840-1782666-31 позив на број 913

ONLINE пријава

Заинтересовани кандидати се могу и online пријавити за похађање припремне наставе. Потребно је да на мејл pripremna_nastava@fsfv.ni.ac.rs пошаљу следеће податке:

  • Име, Име оца, Презиме
  • Адреса кандидата
  • Доказ о уплати накнаде за похађање припремне наставе

Термини реализације припремне наставе

Припремна настава ће се реализовати од 13. до 17. јуна 2022. године.

Напомена: Након пријаве заинтересованих кандидата биће формирани спискови за реализацију припремне наставе са распоредом кандидата по групама и временским оквиром за реализацију. Спискови ће благовремено бити објављени на огласној табли и сајту Факултета.

Текст обавештења можете да погледате ОВДЕ.


#   Ниш   пријемни испит   Факултет спорта и физичког васпитања   припремна настава
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима