Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Budući brucoši Fakulteta sporta u Nišu uskoro na pripremama za prijemni ispit

rssBookmark and Share

Niš 08.06.2022. Južna Srbija Info

Pripremna nastava za upis novih studenata na niški Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, počeinje 13. i trajaće sve do 17. juna.

Budući brucoši Fakulteta sporta u Nišu uskoro na pripremama za prijemni ispit

Mladići i devojke, puni adrenalina, ali i male treme, budući brucoši, niškog popularno zvanog DIF-a, kao i predhodnih godina, praktično će uvežbavali kako će izgledati prijemni ispit.

Kao i svake godine do sada Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja organizuje pripremnu nastavu za upis u prvu godinu Osnovnih akademskih studija u školskoj 2022/2023 godini za sve zainteresovane kandidate, sa ciljem bolje pripreme kandidata za polaganje prijemnog ispita. Pripremna nastava će obuhvatiti sadržaje testova koji kandidate očekuju na prijemnom ispitu i to svi testovi sem Testa opšte informisanosti iz oblasti sporta i fizičkog vaspitanja.

Prijava za pohađanje pripremne nastave

Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti za pohađanje pripremne nastave od 06.06. do 10.06. 2022. godine u Službi za nastavu i studentska pitanja Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u vremenu od 09:00 do 14:00 časova.

Prilikom prijave potrebno je poneti dokaz o uplati naknade (uplatnica):

  • 4 000,00 dinara
  • Žiro-račun Fakulteta : 840-1782666-31 poziv na broj 913

ONLINE prijava

Zainteresovani kandidati se mogu i online prijaviti za pohađanje pripremne nastave. Potrebno je da na mejl pripremna_nastava@fsfv.ni.ac.rs pošalju sledeće podatke:

  • Ime, Ime oca, Prezime
  • Adresa kandidata
  • Dokaz o uplati naknade za pohađanje pripremne nastave

Termini realizacije pripremne nastave

Pripremna nastava će se realizovati od 13. do 17. juna 2022. godine.

Napomena: Nakon prijave zainteresovanih kandidata biće formirani spiskovi za realizaciju pripremne nastave sa rasporedom kandidata po grupama i vremenskim okvirom za realizaciju. Spiskovi će blagovremeno biti objavljeni na oglasnoj tabli i sajtu Fakulteta.

Tekst obaveštenja možete da pogledate OVDE.


#   Niš   prijemni ispit   Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja   pripremna nastava
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima