Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Чаир ће бити домаћин прве европске утакмице после 35 година

rssBookmark and Share

Ниш 02.06.2018. ФК Раднички

Фудбалери Радничког ће више од три деценије поново играти у Европи, а уз мање корекције, утакмице ће играти на Чаиру, потврдио је Ивица Тончев, први човек Радничког, који се недавно вратио из Женеве где је разговарао са делегацијом УЕФА.

Чаир ће бити домаћин прве европске утакмице после 35 година

Председник Радничког са замрзнутом функцијом Тончев истиче уверење да ће уз неопходне и прецизно дефинисане корекције Чаир бити домаћин прве европске утакмице после 35 година.

– Након исцрпних разговора са представницима УЕФА у Женеви указано нам је на све недостатке које треба исправити како би Раднички играо на Чаиру. Клуб је озбиљно прионуо решавању тих проблема и верујем да ћемо играти на Чаиру. Као што сам раније рекао, нема фудбалске дражи, уколико Раднички буде играо ван Ниша- изјавио  је Тончев.

Противник Радничког у првој рунди квалификација за Лигу Европе биће познат 19. јуна, када ће бити обављен жреб, а телевизија Спорт Клуб директно ће преносити извлачење куглица .

Битан податак за Нишлије јесте то да бити у групи повлашћених тимова, те их очекује знатно лакши жреб и отворен пут ка проласку у другу рунду.

Коментара: 1


#   Ниш   фудбал   Ивица Тончев   Раднички ФК   Лига Европе
@NisRadnicki @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+) (-)

    Delija Zapad, 02.06.2018.:
    Radnički mora hitno da izgradi dodatnu ZAPADNU tribinu za 10.000 gledalaca, da bi atmosfera bila odlična !


[ Додај коментар ]