Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

И јуниори најбољи у земљи - 10 медаља за Џудо клуб "Кинезис" на Првенству Србије

rssBookmark and Share

Ниш 25.10.2020. Јужна Србија Инфо

На за јуниоре, одржаном у Београду, Универзитетски Џудо клуб "Кинезис" освојио је чак 10 медаља и на тај начин одбранио епитет најбоље екипе са Првенства Србије за сениоре.

И јуниори најбољи у земљи - 10 медаља за Џудо клуб "Кинезис" на Првенству Србије

Златну медаљу освојио је Александар Стојков у категорији до 100кг. Сребрним медаљама окитили су се Мина Пешић (-48кг), Мила Ђорђевић (-63кг), Слободан Ђорђевић (-66кг), Милош Милашевић (-90кг), Андрија Стошић (+100кг). Док су до бронзаног одличја дошли Невена Милић (-48кг), Павле Крсмановић (-60кг), Ђорђе Станојевић (-73кг) и Дејан Волаш (-73кг).

Надомак медаље били су Стефан Радовановићи Никола Манић (5.место), а наступили су још Мирко Перишић и Душан Станковић.

"Не сећам се кад се последњи пут десило да један клуб буде најбољи на Првенству Србије у јуниорском и сениорском узрасту. Нама је то ове године пошло за руком, "дупла круна". Имамо изузетно снажну екипу и био бих неискрен кад бих рекао да ово нисмо очекивали. Напротив, мислили смо да ћемо да будемо још убедљивији", рекао је доц. др Никола Милошевић.

"Још један велики успех у години кад славимо 30 година постојања Клуба. Остаје још Суперлига, у којој такође имамо највише циљеве. Дефинитивно најуспешнија година за нас, и мотив да будемо још бољи", поносно каже проф. др Немања Станковић.


#   Ниш   јуниори   златне медаље   џудо   Џудо клуба Кинезис   Никола Милошевић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима