Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Скраћен списак за најбоље спортисте Ниша

rssBookmark and Share

Ниш 22.12.2015. Белами портал

Јединствени жири који чине чланови Секције спортских новинара Ниша и досадашњи добитници награда за најбољег спортисту Ниша, пре седам дана су гласали за овогодишње добитнике ласкавих признања.

Скраћен списак за најбоље спортисте Ниша

У градској кући су обелодањена имена по три најуспешнија у конкуренијама “Најбољи спортиста Ниша”, “Најбољи млади спортиста” и “Најбољи спортски  колектив”.

Кандидати за признање “Најбољи спортиста” су Бранка Аранђеловић из Карате клуба Ниш, Андрија Миловановић из стрељачког клуба Ниш 1881 и Филип Нуркић из Џудо клуба Кинезис.

У конкуренцији за “Најбољег младог спортисту” остали су Сташа Гејо, чланица ПАЕК из Ниша и поново Андрија Миловановић и Филип Нуркић, док ће “Најбољи колектив” бити Одбојкашки клуб Ниш, ЖРК Наиса или ОКК Константин.

Већ се зна да је спортска личност године фудбалер Андрија Живковић, док је за најбољег спортског новинара изабран Младен Хелета, члан спортских редакција РТВ Белле амие и Народних новина.

Проглашења најбољих и додела признања обавиће се на традиционалном “Спортском балу”, који ће се одржати у среду од 20.30 сати у ресторану ЕИ Бољи живот.


#   Ниш   награда   Сташа Гејо   жири   Наиса ЖРК   Константин ОКК   личност године   ЕИ Бољи живот ресторан   спортски новинар   спортиста године   Андрија Живковић   Секција спортских новинара   Младен Хелета   Спортски бал   Андрија Миловановић     Џудо клуба Кинезис   Бранка Аранђеловић
@OKKKonstantin @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима