Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш је спреман за “Спортски бал“

rssBookmark and Share

Ниш 24.12.2014. НТВ, Јужна Србија Ино

Објављене су номинације појединаца и клубова за престижне награде, 36. по реду избора “Спортисте града Ниша“.

Ниш је спреман за “Спортски бал“

У сениорској конкуренцији кандидати за признање су Катарина Бисерчић из Стрељачког клуба “Ниш 1881″, рукометаш Дарко Ђукић и гимнастичар Милош Пауновић. Код јуниора џудисткиња Сара Божић, чланица “ПАЕК-а“ Сташа Гејо и стрелац Андрија Миловановиц.

За најбољи спортски колектив конкуришу РК “Железничар“, Гимнастички клуб “Ниш“ и Стрељачки клуб “Ниш 1881″.

По одлуци жирија, који су сачињавали спортски новинари и досадашњи добитници награда, Спортска личност године је Стефан Јовић, кошаркаш Црвене звезде, који је са репрезентацијом Србије освојио сребрну медаљу на Светском првенству у Шпанији.

Новинар године, по одлуци колега је Едо Црналић, уредник спортског програма Нишке телевизије, који се у току 2014. истакао као аутор емисије “Бисери нишког спорта“.

На “Спортском балу“, који ће у среду увече бити одржан у ресторану "ЕИ Бољи живот“ биће додељено још неколико специјалних признања. Интересовање за ову манифестацију, чији је покровитељ Град Ниш је огромно, па се очекује преко 400 званица.


#   Ниш   Милош Пауновић   награда   Сташа Гејо   Стефан Јовић   личност године   Спортиста града Ниша   ЕИ Бољи живот ресторан   спортски новинар   Едо Црналић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима