Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš je spreman za “Sportski bal“

rssBookmark and Share

Niš 24.12.2014. NTV, Južna Srbija Ino

Objavljene su nominacije pojedinaca i klubova za prestižne nagrade, 36. po redu izbora “Sportiste grada Niša“.

Niš je spreman za “Sportski bal“

U seniorskoj konkurenciji kandidati za priznanje su Katarina Biserčić iz Streljačkog kluba “Niš 1881″, rukometaš Darko Đukić i gimnastičar Miloš Paunović. Kod juniora džudistkinja Sara Božić, članica “PAEK-a“ Staša Gejo i strelac Andrija Milovanovic.

Za najbolji sportski kolektiv konkurišu RK “Železničar“, Gimnastički klub “Niš“ i Streljački klub “Niš 1881″.

Po odluci žirija, koji su sačinjavali sportski novinari i dosadašnji dobitnici nagrada, Sportska ličnost godine je Stefan Jović, košarkaš Crvene zvezde, koji je sa reprezentacijom Srbije osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Španiji.

Novinar godine, po odluci kolega je Edo Crnalić, urednik sportskog programa Niške televizije, koji se u toku 2014. istakao kao autor emisije “Biseri niškog sporta“.

Na “Sportskom balu“, koji će u sredu uveče biti održan u restoranu "EI Bolji život“ biće dodeljeno još nekoliko specijalnih priznanja. Interesovanje za ovu manifestaciju, čiji je pokrovitelj Grad Niš je ogromno, pa se očekuje preko 400 zvanica.


#   Niš   Miloš Paunović   nagrada   Staša Gejo   Stefan Jović   ličnost godine   Sportista grada Niša   EI Bolji život restoran   sportski novinar   Edo Crnalić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima