Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сумњиви резултати утакмица у Кошаркашкој лиги Србије, спремне кривичне пријаве

rssBookmark and Share

Пирот 15.04.2021. Б. Брезовац, maxbetsport, А.Г. Јужна Србија Инфо

Окончана је сезона у Кошаркашкој лиги Србије, барем на терену.
Из лиге су испала два тима са југа Србије, алексиначки Напредак и КК Пирот из истоименог града. Ипак, прашина се дига око резултата у последих неколико кола.

Сумњиви резултати утакмица у Кошаркашкој лиги Србије, спремне кривичне пријаве

Велика драма виђена је у завршници Кошаркашке лиге Србије. Многима је за око запало серија чудних резултата, а поводом свега се огласио био први човек Напретка из Алексинца за наш портал. Због свега наведеног реаговао је и први човек лиге Леон Делеон. Наиме, биће поднете кривичне пријаве због чудних резултата.

У уторак увече су окончане последње утакмице. Из лиге су испали Напредак из Алексинца и екипа Пирота.

– Размотрили смо ситуацију око неколико изненађујућих, чудних резултата у последњим колима и одлучено је да надлежна лица КЛС поднесу кривичну пријаву против, засад непознатих починилаца – рекао је за Спортски журнал директор КЛС Леон Делеон.

Остаје још да се одигра плеј-оф у домаћем такмичењу како би видели ко ће бити шампион Србије. Ипак, детаљи одигравања још увек нису познати.

– Имали смо састанак, али нисмо донели коначну одлуку. У начелу смо се договорили да се одигра плеј-оф, да не буде лиге. Само што још увек не знам динамику одигравања и на колико победа би биле серије – рекао је за МаксБет спорт Леон Делеон.

Упитали смо шта је била кочница у коначном договору?

– Морамо да сачекамо да видимо календар, још увек није познато колико времена ћемо имати за одигравање мечева. Мора да се заврши АБА лига, да се одиграју заостале утакмице. Имамо и завршницу АБА 2 лиге. Тек тада можемо да знамо и да донесемо коначну одлуку што се тиче тих појединости. За сада је јасно да неће бити лигашког дела такмичења и да ће плеј-оф играти осам тимова – закључио је Делеон.

Бојан Брезовац, maxbetsport


#   Пирот   Алексинац   кошарка   Пирот КК   Напредак КК   Кошаркашка лига Србије   Леон Делеон
@KKNapredakAl @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима