Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sumnjivi rezultati utakmica u Košarkaškoj ligi Srbije, spremne krivične prijave

rssBookmark and Share

Pirot 15.04.2021. B. Brezovac, maxbetsport, A.G. Južna Srbija Info

Okončana je sezona u Košarkaškoj ligi Srbije, barem na terenu.
Iz lige su ispala dva tima sa juga Srbije, aleksinački Napredak i KK Pirot iz istoimenog grada. Ipak, prašina se diga oko rezultata u posledih nekoliko kola.

Sumnjivi rezultati utakmica u Košarkaškoj ligi Srbije, spremne krivične prijave

Velika drama viđena je u završnici Košarkaške lige Srbije. Mnogima je za oko zapalo serija čudnih rezultata, a povodom svega se oglasio bio prvi čovek Napretka iz Aleksinca za naš portal. Zbog svega navedenog reagovao je i prvi čovek lige Leon Deleon. Naime, biće podnete krivične prijave zbog čudnih rezultata.

U utorak uveče su okončane poslednje utakmice. Iz lige su ispali Napredak iz Aleksinca i ekipa Pirota.

– Razmotrili smo situaciju oko nekoliko iznenađujućih, čudnih rezultata u poslednjim kolima i odlučeno je da nadležna lica KLS podnesu krivičnu prijavu protiv, zasad nepoznatih počinilaca – rekao je za Sportski žurnal direktor KLS Leon Deleon.

Ostaje još da se odigra plej-of u domaćem takmičenju kako bi videli ko će biti šampion Srbije. Ipak, detalji odigravanja još uvek nisu poznati.

– Imali smo sastanak, ali nismo doneli konačnu odluku. U načelu smo se dogovorili da se odigra plej-of, da ne bude lige. Samo što još uvek ne znam dinamiku odigravanja i na koliko pobeda bi bile serije – rekao je za MaksBet sport Leon Deleon.

Upitali smo šta je bila kočnica u konačnom dogovoru?

– Moramo da sačekamo da vidimo kalendar, još uvek nije poznato koliko vremena ćemo imati za odigravanje mečeva. Mora da se završi ABA liga, da se odigraju zaostale utakmice. Imamo i završnicu ABA 2 lige. Tek tada možemo da znamo i da donesemo konačnu odluku što se tiče tih pojedinosti. Za sada je jasno da neće biti ligaškog dela takmičenja i da će plej-of igrati osam timova – zaključio je Deleon.

Bojan Brezovac, maxbetsport


#   Pirot   Aleksinac   košarka   Pirot KK   Napredak KK   Košarkaška liga Srbije   Leon Deleon
@KKNapredakAl @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima