Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Тим запослених из компаније Делта Холдинг најбољи на бизнис трци у Нишу

rssBookmark and Share

Нишка Бања 10.09.2022. Јужна Србија Инфо

Трећа у серији пословних трка одржана је у Нишкој Бањи са до сада највећим бројем такмичара из компанија које послују у овом делу Србије. У трци је учествовало преко 1100 тркача из 100 предузећа. Такмичењем у трци од 5 километара, али и навијањем и дружењем после трке запослени су показали како се бране боје својих компанија.

Тим запослених из компаније Делта Холдинг најбољи на бизнис трци у Нишу

Најбржи тим трке у Нишу је предузеће Делта Холдинг, друго место је заузео Факултет техничких наука, Универзитет у Новом Саду, док је треће место заузео тим компаније Јохнсон Елецтриц д.о.о. Најбржи у мушкој конкуренцији био је Душан Крстић са Факултета техничких наука, Универзитета у Новом Саду, а најбржа колегиница је Марија Аврамовић из фирме Делта Холдинг.

Најбројнија компанија је била ЛЕОНИ Прокупље са 76 такмичара која је уједно проглашена и најфит компанијом.

Милош Зинајић испред најбрже компаније Делта Холдинг је поводом победе свог тима рекао: “Ми смо на Ниш Бизнис  Ран-у трећи пут. Стаза у Нишкој Бањи је сјајна и на њој сам истрчао лични рекорд. Учествоваћемо и на осталим тркама и јако ми је драго да спортски дух међу запосленима расте, као и ова трка.”

Најбржа у женској категорији Марија Аврамовић је поводом освојеног првог места изјавила:  “Утисци са трке су одлични. Сама стаза није била напорна и време нас је послужило. Овакви догађаји су важни јер зближавају запослене и уче нас здравим навикама. Организација догађаја је била врхунска и видимо се сигурно и следеће године.”

Душан Крстић са Факултета техничких наука из Новог Сада је поделио утиске након трке: “Ово нам је трећа трка у којој учествујемо. Иако су трке у Новом Саду и Суботици поставиле високе стандарде ни Ниш није заостао. Енергија и јако велики број тркача је додатно утицао да истрчим добро. Надам се да ће још већи број компанија подржати овај догађај, јер је ово манифестација која окупља људе из различитих компанија и свима нам ово дружење остане у лепом сећању. И декан и продекан су задовољни нашим успесима и надамо се учешћу у наредним годинама, у што већем броју.”

Ива Вулин испред најфит компаније Леони је истакла: “Стаза нам је била захтевна, а конкуренција оштра. У Нишу је сада било три пута више учесника него претходне године, а организација је и даље без премца. Нашим запосленима су битни ови догађаји јер се они заједничким учешћем на бизнис трци осећају као део компаније и зато их је било у оволиком броју.”

Осим што су показали своје тркачко умеће, запослени су провели квалитетно време са својим колегама уз тимско фотографисање, пословно умрежавање и журку са колегама из других компанија.

Schneider Electric Serbia Business Run и на трци у Нишу показала је како трка може да ради на својој одрживости Уз помоћ компаније Сцхнеидер Елецтриц, лидера у домену одрживости, и других компанија које су подржале зелену иницијативу Бусинесс Рун-а на трци у Нишу је између осталог, коришћена соларна клупа, а пластичне флаше, лименке и картони са трке су рециклирани.

Последња и финална  трка серије биће одржана у Београду у четвртак, 29. септембра. Организатори најављују да ће и она оборити рекорде, са преко 5.000 учесника , као и најбољу журку после трке за коју ће бити задужена Ида Престер и бенд Лоллобригида.

Serbia Business Run традиционално подржавају компаније којима је здрав начин живота и активност запослених једна од суштинских вредности. Поред насловног спонзора партнери догађаја су и Интерспорт,  Intersport, VodaVoda, Herbalife, Esensa  Београд. Свака од компанија, поред тога што је стала иза догађаја, њему директно и доприноси кроз занимљиве активације или поклоне за учеснике.


#   Нишка Бања   Делта холдинг   трчање   Бизнис трка   Schneider Electric Serbia Business Run
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима