Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Томислав Окичић нови декан Факултета спорта и физичког васпитања Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 13.04.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

На Факултету спорта и физичког васпитања у Нишу, универзитетској установи од изузетног значаја за област спорта и рекреације, у петак је објављено да је професор др Томислав Окичић изабран за новог декана. Ова одговорна дужност професор Окичић ће обављати у периоду од 1. октобра 2024. године до 30. септембра 2027. године.

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

Професор Окичић, досадашњи продекан за финансије и професор ватерпола и пливања, истакнути је научник у области спорта и физичког васпитања. Има богато искуство у академском истраживању и управљању. Његов избор за декана Факултета представља одличан избор и доприноси даљем развоју образовања и науке у овој области.

Досадашњи декан, професор др Милован Братић, истакао је да је са задовољством предао одговорност на свог наследника. Професор Братић је обављао функцију декана са великим ангажовањем и успешност, доприносећи развоју Факултета и његовом месту у научној заједници.

Нови декан, професор Окичић, преузима функцију у периоду изазова и промена у финансирању спорта, спортских клубова у Нишу, али и са огромним простором за даљи напредак и усавршавање.

 

 

 


#   Ниш   Факултет спорта и физичког васпитања   Милован Братић   Томислав Окичић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима