Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tomislav Okičić novi dekan Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Nišu

rssBookmark and Share

Niš 13.04.2024. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

Na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu, univerzitetskoj ustanovi od izuzetnog značaja za oblast sporta i rekreacije, u petak je objavljeno da je profesor dr Tomislav Okičić izabran za novog dekana. Ova odgovorna dužnost profesor Okičić će obavljati u periodu od 1. oktobra 2024. godine do 30. septembra 2027. godine.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Profesor Okičić, dosadašnji prodekan za finansije i profesor vaterpola i plivanja, istaknuti je naučnik u oblasti sporta i fizičkog vaspitanja. Ima bogato iskustvo u akademskom istraživanju i upravljanju. Njegov izbor za dekana Fakulteta predstavlja odličan izbor i doprinosi daljem razvoju obrazovanja i nauke u ovoj oblasti.

Dosadašnji dekan, profesor dr Milovan Bratić, istakao je da je sa zadovoljstvom predao odgovornost na svog naslednika. Profesor Bratić je obavljao funkciju dekana sa velikim angažovanjem i uspešnost, doprinoseći razvoju Fakulteta i njegovom mestu u naučnoj zajednici.

Novi dekan, profesor Okičić, preuzima funkciju u periodu izazova i promena u finansiranju sporta, sportskih klubova u Nišu, ali i sa ogromnim prostorom za dalji napredak i usavršavanje.

 

 

 


#   Niš   Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja   Milovan Bratić   Tomislav Okičić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima