Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Уз помоћ ГО Медијана, лепши терени за мали фудбал са вештачком травом у Брзом Броду

rssBookmark and Share

Ниш 12.06.2018. Јужна Србија Инфо

Градска општина Медијана омогућила постављање вештачке траве на дотрајалом терену за мали фудбал у Брзом Броду. Са грађанима који су тражили његово обнављање терен је обишао председник Градске општине Медијана Небојша Коцић.

Уз помоћ ГО Медијана, лепши терени за мали фудбал са вештачком травом у Брзом Броду

-Настављамо да унапређујемо квалитет живота грађана у Брзом Броду, на захтев грађана и нашу иницијативу. Деца на овом терену и њихови осмеси најбоље говоре о томе да радимо за њихову добробит, рекао је председник највеће нишке општине Небојша Коцић и додао:

-Мислим да је сарадња са грађанима Брзог Брода пример грађанске иницијативе на делу и ми у општини смо стварно поносни на ту сарадњу.

Обновили смо спортски терен за мали фудбал на захтев групе грађана овог нишког насеља, на терену који је био пресвучен асфалтом и који је већ био  прилично дотрајао. Постављена је вештачка трава, што целом парку даје посебан изглед и квалитет, додао је Коцић.

Терен је саставни део недавно оформљеног Парка пријатељства, а обнављање игралишта део комуналног опремања Брзог Брода. У плану је постављање је још једног летњиковца, пешачке стазе и прскалица за наводњавање, као и савременог терена за баскет. 

 
 


#   Ниш   Брзи Брод   терен   мали фудбал   спортски терен   Небојша Коцић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима