Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Гробари га памте: Владимир Волков нови играч нишког Радничког

rssBookmark and Share

13.01.2017.

Владимир Волков (31) од вечерас је фудбалер Радничког.
Репрезентативац Црне Горе, кога наши љубитељи фудбала највише памте по четворогодишњем наступу за Партизан, вечерас је потписао уговорну обавезу са нишким клубом.

Гробари га памте: Владимир Волков нови играч нишког Радничког

Волков је иначе рођени Нишлија, али каријеру је започео у београдском Графичару, а касније је играо за београдски Железничар, БСК из Борче, Портимоненсе (Португал), ОФК Београд, Шериф Тираспољ (Молдавија), Партизан, Мехелен (Белгија) и Лех из Познања (Пољска). У Раднички стиже као слободан играч и сигурно ће представљати велико појачање за нишки тим у пролећном делу сезоне:

- Наравно да сам веома обрадован информацијом коју ми је вечерас дао председник Тончев да су преговори са Волковим успешно окончани. „Крчкало“ се то неколико дана, али, на наше задовољство, сада је и дефинитивно јасно да је Волков играч Радничког – рекао нам је шеф стручног штаба Милан Раставац.

- Ових дана можете да очекујете још неколико занимљивих информација из нашег клуба, везаних за прелазни рок - најављују из нишког суперлигаша.


#   фудбал   Ивица Тончев   Раднички ФК   Партизан ФК   Милан Раставац   ОФК Београд   Владимир Волков   шеф стручног штаба
@NisRadnicki @FKPartizanBG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима