Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Још један бивши играч Партизана на "Чаиру": Перендија појачао Раднички

rssBookmark and Share

Ниш 23.01.2017.

Раднички је добио још једно велико појачање. Искусни (31) дефанзивац Милан Перендија прикључио се екипи уочи одласка на зимске пипреме у Анталију. Перендија је некадашњи штопер Партизана, а 2011. године је у дресу Оцелула играо у групној фази Лиге Шампиона.

Још један бивши играч Партизана на "Чаиру": Перендија појачао Раднички

И овим потезом потврђена је одлучност управе клуба, са председником Ивицом Тончевим на челу, да се направи конкурентан састав, чије су амбиције да, након више од три деценије, заигра у Европи.

У Ниш сам дошао на позив председника Ивице Тончева. Привукле су ме високе амбиције ка европским такмичењима и без много размишљања сам прихватио понуђене услове. Раднички има веома добар тим, који ових дана добија једнако добра појачања, и верујем да ћемо заједничким снагама успети да остваримо циљ који је пред нама – истакао је Милан Перендија.

Некадашњи фудбалер Партизана је истакао да се радује припремама које предстоје, као и да једва чека да заигра са новим саиграичма.

Милан Перендија је каријеру започео у омладинској екипи Партизана, а као сениор је носио и дресове Вождовца и Телеоптика. Интернационалну каријеру градио је најпре у Македонији, где је играо за Вардар и Работнички, а потом је четири године наступао у Румунији, за Оцелул из Галација. У Раднички долази из руске Мордовије, где је за три године одиграо 70 мечева и постигао три гола.

Перендија је четврто појачање Радничког ове зиме. Пре њега, уговоре са нишким суперлигашем потписали су Владимир Волков, Анид Траванчић и Јапанац Ријота Нома.


#   Ниш   фудбал   Ивица Тончев   Раднички ФК   Партизан ФК   Владимир Волков
@NisRadnicki @FKPartizanBG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима