Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Завршен трећи турнир у част Миће Пројовића

rssBookmark and Share

29.08.2013. Извор: Радио Алексинац, Алексинац.Нет

Финалним надметањима у јуниорској и сениоркској конкуренцији, као и у бацању тројки, завршен је трећи по реду Меморијални турнир у баскету „Мића Пројовић“.

Завршен трећи турнир у част Миће Пројовића
Завршен трећи турнир у част Миће Пројовића

Организатори су задовољни такмичењем на коме је ове године учествовало 26 екипа, седам у јуниорској и 19 у сениорској конкуренцији, а посебну паћњу свих љубитеља кошарке у граду на Моравици привукао је наш прослављени ас Предраг Саша Даниловић, који је био и промотер турнира.

- Ово је трећи по реду турнир. Ми смо из године у годину напредовали и уносили неке новине. Ове године је то била тартан подлога, а такође се позиву одазвао и Предраг Саша Даниловић. Лично сматрам да је овај трећи турнир можда и најуспешнији, а жеља нам је да наредни буду још бољи. Циљеви су увек виши и жеље расту – каже за наш радио Радмило Мојсиловић из организационог одбора турнира.

Мојсиловић је додао да ће организатори покушати да обезбеде сталну тартан подлогу, као и да замене већ дотрајале табле на Стадиону за мале спортове „Таш“, али да ће реализација ових планова зависити највише од финансијских средстава и помоћи локалне самоуправе. Такође, за наредну годину најављен је и долазак председника Фибе за кошарку „три на три“, бугарина Косте Илијева.

 


#   Радмило Мојсиловић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима