Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

11. Међународни сајам туризма и активног одмора у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 14.03.2017. Јужна Србија Инфо

11. Међународни сајам туризма и активног одмора у Нишу одржаће се у хали "Чаир", 30. марта до 1.април 2017. године.

11. Међународни сајам туризма и активног одмора у Нишу

МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТУРИЗМА И АКТИВНОГ ОДМОРА у Нишу представља, након Београдског сајма, најперспективнији сајам из области туризма у Србији. Сваке године у простору хале “Чаир” своју понуду и програме презентују бројне туристичке дестинације туроператори и туристичке агенције из Србије, Грчке, Македоније, Бугарске и Мађарске; хотелијери, етно домаћинства, спа центри и организатори манифестација.

Специфична оријентација везана за промоцију активног одмора, као све популарнијег вида туризма, доводи на сајам и клубове екстремних спортова, организаторе активног одмора и авантура у природи.

Захваљујући добром прошлогодишњем одазиву, пратећи догађај и у 2017. години биће дегустација гастрономских специјалитета и вина који ове године носи наизив “ХЕДОНИЗАМ И ТУРИЗАМ”. Ниш је захваљујући свом гостопримству, фантастичној гастрономској понуди и бројним догађајима успео у својој туристичкој понуди да споји ова два појма. Како то раде остале туристичке дестинације имаћемо прилику да видимо током дводневне презентације укуса и мириса разних делова Србије и Балкана. 
УЛАЗ СЛОБОДАН.

Радно време сајма: 30 и 31. март од 10.00-19.00, 1.април од 10.00-17.00
 

Коментара: 0


#   Ниш   Туристичке агенције   Туристичка организација Ниш   Сајам туризма   Сајам туризма и активног одмора   радно време   Чаир СЦ   дегустација
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима