Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Припреме за 20. Међународни сајам туризма и активног одмора

rssBookmark and Share

Ниш 25.12.2018. Јужна Србија Инфо

20. Међународни сајам туризма и активног одмора у Нишу бити одржан у хали СЦ "Чаир" у периоду од 18. до 20. априла 2019. године, највили су из Туристичке организације Ниш.

Припреме за 20. Међународни сајам туризма и активног одмора

"Сајам, одржан 2018. године је био добро место сусрета туристичке привреде као и понуде и потражње и место за пословне договоре, презентације, али и размену иновативних идеја и садржаја", подсећају из ТОН-а.

Прошлогодишњи Сајам је забележио рекордни број од преко 130 излагача из земље и из региона, Републике Српске, Црне Горе, Бугарске, Мађарске и Грчке међу којима су биле туристичке агенције, туроператори, туристичке организације градова и општина, хотелијери, представници бањског и здравственог туризма, представници спортско – рекреативног туризма и активног одмора, организатори манифестација, као и удружења самосталних занатлија сувенира. С правом очекујемо да ће на следећем јубиларном Сајму, многи од њих поновити своје учешће а према најавама имаћемо нове излагаче, госте, туроператоре из региона Балкана.

Поред активног одмора као једне од тема предстојећег Сајма, акценат ће бити и на гастрономској и винској понуди, што се пре свега односи на презентацију и дегустацију карактеристичне локалне кухиње излагача.

Из ТОН-а, позивају заинтересоване да се прикључите, на "FOOD COURT"-у, штанду, посебно намењеном за презентацију и дегустацију гастро специјалитета и пића, што је одлична прилика, како кажу, да се посетиоцима презентује туристичка дестинација и на овај начин.

Такође, Туристичка организација Ниш, позива учеснике да обогатите пратећи  програм Сајма који припремају за учеснике и посетиоце, и узму учешће у некој од пратећих активности Сајма, и то на тематској конференцији, "О примени нових измена Закона о туризму", као и новим моделима промоције културног наслеђа, као и у презентацији посебних програма, који се већ традиционално одржава у конференцијској сали, али и на централној бини у оквиру сајма.

"Како је Међународни сајам туризма и активног одмора постао један од важнијих догађаја региона, позивамо Вас и наредне године будете један од учесника 20. Међународног сајма туризма и активног одмора Ниш 2019. године", додају из ТОН-а.

ВИШЕ ЗА УЧЕСНИКЕ,...

Пријава у динарима >>>>>>>

Пријава у еурима >>>>>>>

Коментара: 0


#   Ниш   Туристичке агенције   Јужна Србија Инфо   Туристичка организација   Урош Парлић   измена закона   Туристичка организација Ниш   Сајам туризма   Сајам туризма и активног одмора   Чаир СЦ
@juznasrbija @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима