Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Припреме за 19. Сајам туризма и активног одмора у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 28.02.2018. Јужна Србија Инфо

19. Међународни сајам туризма и активног одмора у Нишу биће одржан у хали СЦ „Чаир“ у периоду од 29 до 31.3.2018. године. Поред активног одмора као теме Сајма, ове године акценат ће бити на гастрономској и винској понуди и на презентацију и дегустацију карактеристичне локалне кухиње излагача.

Са прошлогодишњег Сајма, Дарко Булатовић градоначелник Ниша и Урош Парлић директор ТОН-а, Фото: Јужна Србија
Са прошлогодишњег Сајма, Дарко Булатовић градоначелник Ниша и Урош Парлић директор ТОН-а, Фото: Јужна Србија

Како је Сајам, одржан прошле 2017. године забележио рекордни број од преко 130 излагача из земље и из региона, Републике Српске, Црне Горе, Бугарске, Мађарске и Грчке међу којима су биле туристичке агенције, туроператори, туристичке организације градова и општина, хотелијери, представници бањског и здравственог туризма, представници спортско–рекреативног туризма и активног одмора, организатори манифестација, као и удружења самосталних излагача сувенира, очекујемо да ће након успешних резултата, на следећем Сајму, многи од њих поновити своје учешће а према најавама имаћемо нове излагаче, госте туроператере из региона Балкана.

Фото: Јужна Србија

Поред активног одмора као теме Сајма, ове године акценат ће бити и на гастрономској и винској понуди, што се пре свега односи на презентацију и дегустацију карактеристичне локалне кухиње излагача. С тога вас позивамо да се прикључите, на FOOD COURT штанду посебно намењеном за презентацију и дегустацију гастро специјалитета и пића, што је одлична прилика да се посетиоцима презентује туристичка дестинација и на овај начин.

Туристичка организација Ниш позива излагаче да обогатите програм сајма који смо припремили за учеснике и посетиоце, и узмете учешће у некој од пратећих активности Сајма: на једнодневној Конференцији о авантуризму, као вида промоције културног наслеђа, као и у презентацији посебних програма који се традиционално одржава у конференцијској сали.

Међународни сајам туризма у Нишу, је постао незаобилазни део планова и програма презентације туристичке привреде у календару Међународних сајмова у Србији и региону, и као такав ће и ове године бити идеална прилика за успостављање нових контаката у циљу јачања туристичке привреде и регионалног повезивања.

Како је Сајам постао један од важнијих догађаја региона, из ТОН-а позивају заинтересоване  да узму учешће, на 19. Међународном сајму туризма и активног одмора Ниш 2018.

Пријаву на српском у еурима можете преузети ovde>>>

Пријаву на српском у динарима можете преузети  ovde>>>

Коментара: 0


#   Ниш   Туристичке агенције   Јужна Србија регион   Туристичка организација   Урош Парлић   Туристичка организација Ниш   Сајам туризма   Сајам туризма и активног одмора
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима