Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Туризам

Туристичка понуда југа србије, сеоски туризам

<<<7891011>>>Укупно: 1198  |  Приказано: 81 - 90

"Туристички цвет" за лесковачку Туристичку организацију

Јужна Србија Инфо 18.12.2021.
Туристички цвет за ТОЛ

Градоначелник ЛесковцаГоран Цветановић и директор Туристичке организације Лесковац Небојша Коцић јуче су одржали конференцију за медије поводом признања које је јуче припало овој институцији.

опширније

Коментара: 0

ТОН на Међународном сајаму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу

Розана Саздић 24.11.2021.
ТОН на Сајму туризма у Крагујевцу

Туристича организација Ниш чествује на 12. Међународном сајаму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу. Манифестација почиње сутра 25. и траје до суботе 27. новембра, на којој ће се представити више од 50 учесника. Туристичка организација Ниш представиће, далеко познате туристичке потенцијале Ниша и околине.

опширније

Коментара: 0

"Прокупац" аутохтона сорта грожђа бренд Топлице

Јужна Србија Инфо 16.11.2021.
Аутохтона сорта грожђа

У организацији Удружења „Волимо Јастребац“ и агенције „Јастребац Епигенија“ одржана је дводневна манифестација „Вински туризам и утицај Прокупца на развој регије“ и представљена винарија „Грабак“ из Врњачке Бање, власника Милоша Јовановића, родом из прокупачког села Рељинца.

опширније

Коментара: 0

Град добио извођача за изградњу аква парка

Јужна Србија Инфо 16.11.2021.
Гради се аква парк

Како је рекла градоначелница Ниша Драгана Сотировски Ниш је добио извођача радова за аква парка у Нишкој Бањи. Према речима надлежних, тендер за пројектанта и извођача прве фазе изградње аква-парка завршен је 5. новембра.

опширније

Коментара: 0

Два "Сребрна кофера" за Туристичку организацију Куршумлије

Јужна Србија Инфо 16.10.2021.
Два Сребрна кофера

Туристичка организација града Крушевца, због тренутне епидемиолошке ситуације, овогодишњи Фестивал „Кофер слова“ организовала је „на даљину“. Континуитет је ипак одржан, као што је остварен и циљ да се настави афирмација и промоција туристичких публикација, као и да се истакне њихов значај у развоју туризма, унапређења туристичких потенцијала и истицања аутентичности регија.

опширније

Коментара: 0

Девета "Вурдијада" у Бабушници 23. октобра у смањеном обиму

Јужна Србија Инфо 13.10.2021.
Вурдијада у смањеном обиму

Tрадиционална 9. Вурдијада у Бабушници одржаће се 23.10.2021. године у измењеном облику и у смањеном обиму, услед неповољне епидемиолошке ситуације. Ове године учешће ће узети само произвођачи вурде и неће бити излагача сувенира и домаће радиности, као ни излагача јела националне кухиње.

опширније

Коментара: 0

Дани туризма: На нишком ПМФ-у започет процес оснивања Туристичке регије источне и јужне Србије

Јужна Србија Инфо 07.09.2021.
Туристичка регија источне и јужне Србије

Представници локалних самоуправа из окружења сагласили су се да Ниш треба да буде средиште и стожер будуће туристичке регије овог дела Србије од чијег оснивања и деловања ће имати користи свако место.

опширније

Коментара: 0

"Бирам срцем – бирам Ниш “, свечано отворени Дани туризма

Јужна Србија Инфо 06.09.2021.
Бирам срцем–бирам Ниш

Манифестација Дани туризма и Нишу, под слоганом “Бирам срцем – бирам Ниш “, данас је свечано отворена на платоу испред Градске куће. Посетиоци ће у наредна три дана, на шеталишту, поред парка у улици 7: јули имати прилику да посете штандове са туристичком понудом бројних дестинација у Србији и Бугарској.

опширније

Коментара: 0

"Џиновска" пљескавица од 67 килограма оборила рекорд на "Роштиљијади"

Јужна Србија Инфо 27.08.2021.
Џиновска пљескавица од 67 килограма

Познати лесковачки мајстори роштиља Стеван Цветковић, Предраг Лазаревић и Љубиша Ђорђевић из ресторана „Kолиба“ оборили су синоћ на Роштиљијади сопствени рекорд.

опширније

Коментара: 0

Нишки "Дани бурека" од данас до 22. августа

Јужна Србија Инфо 19.08.2021.
Дани бурека

Ниш је од данас престоница бурека, а љубитељи традиционалног нишког доручка моћи ће, на ′′ Дане бурека ", од данас 19. до 22 августа 2021., на палтоу испред Официрског дома, да пробају бурек са сиром, пилетином, куленом, павлаком, слатким буреком и осталим специјалитетима, поручују из Туристичке организације и Уније пекара.

опширније

Коментара: 0

<<<7891011>>>Укупно: 1198  |  Приказано: 81 - 90


Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима