Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Док Ниш очекује најаву нових линија, Виз ер уводи нову линију из Београда

rssBookmark and Share

Ниш 10.10.2015. Fly From Niš

Нискотарифна авио-компанија Виз ер јуче је најавила увођење нове линије из Београда за Карлсруе у Немачкој.

Илустрација Фото: Авиони изнад Ниша
Илустрација Фото: Авиони изнад Ниша

Почетак летова планиран је за 28.март идуће године и то два пута недељно (понедељком и петком), док је цена карте у једном правцу 3.399 динара и може се већ купити са сајту ове авио-компаније. Са друге стране, Ниш за сада остаје са две линије жељно исчекујући позитивне вести од Виз ер-а.

Из Виз ер-а је поручено да са увођењем ове линије омогућиће се долазак нових туриста у Србију, те да је њихов укупан број дестинација које нуде са аеродрома Београд и Ниш тренутно 13.

"Са нашом новом линијом из Београда до аеродрома Карлсруе/Баден-Баден сада нудимо 13 међународних дестинација са два спрска аеродрома. Срећни смо што можемо да омогућимо долазак много нових посетилаца у Србију као и одлазак српских путника на свој одмор или службени пут модерним авионима Ербас А320 из наше флоте" изјавила је Тамара Мшвениераџе, ПР.

Поручено да се стално ради на новим линијама (мисли се на целокупну мрежу линија) и да ће о било којој новој линији из Ниша, која би можда била одлучена, јавност бити обавештена када за то дође време.

Подсетимо да је Виз ер објавио ред летења за наредну летњу сезону према коме ће од 26.марта 2016.године наставити да саобраћа два пута недељно ка Малмеу и Базелу, средом и недељном. Виз ер ће иначе у предстојећој зимској сезони, која стартује крајем октобра, летети за Малме 2 пута недељно (уторком и суботом) односно за Базел 2 пута недељено (понедељком и петком).

Коментара: 0


#   Ниш   Београд   летови   аеродром Константин Велики   Виз Ер   аеродром Никола Тесла   линија
@NisAirport @wizzair @


 


[ Додај коментар ]