Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Ecstasy Beach Bar": српски кутак добре забаве уз море и сунце

Bookmark and Share

27.07.2019. З.С. Јужна Србија Инфо

Љубитељима ноћне забаве у Ставросу, одлично је познат "Ecstasy Beach Bar" на "плажи платана".

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Поред купања и сунчања, гости кафића уживају свако вече у одличном проводу уз популарну музику Балкана. Специфичност овог места је то, што га посећују претежно млади из Србије, па је тако добио епитет "српски кутак".

Главни "кривац" за то је Asteris Zvezdan Triantafulloy, који каже "да то јесте на неки начин српски кафић, гости који уживају на овом месту су претжно из Србије, њих преко 70 одсто".

Астеро или Звездан, како га наши зову, млад човек, део је породице која већ дуги низ година води ово место, познато по добром проводу, посебно ноћу.

Поред менаџерских обавеза, Астеро се брине и о популарној музици, посебно музици са наших простора, простора Србије.

Судећи по броју српских пријатеља који су га непосредно поздравили прилком нашег боравка у клубу, као и на Фејсбук страници, овај млади човек заузима место "почасног конзула Србије" у Ставросу.

Увек насмејан, каже да је највећи број гостију управо из Ниша, затим и из других градова са југа Србије.

"Српски језик сам научио спонтано, дружећи се са нашим гостима, наравно ми радимо дуги низ година, па ми то није представљало проблем.

У послу чествује и одлично се допуњује, цела породица, отац, мајка, Астеро и млађа сестра, мада он лично већ заузима место "главног човека куће".

Звездан поручује да су гости из Србије увек добро дошли, да су на првом месту, не само као статистика, већи и у његовом срцу.

 

Коментара: 0


#   угоститељски објекат   српски језик   плажа   Ставрос (Грчка)   Екстази кафе   Астеро Звездан
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима