Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Још једно излетиште за Нишлије: Видриште у пуној функцији

rssBookmark and Share

Ниш 25.09.2018. Јужна Србија Инфо

На простору „Видриште“ у близини Миљковца одржана је манифестација „Откријте традицију“ која представља део пројекта „Туризам и традиција разнобојно,забавно,атрактивно“.

Још једно излетиште за Нишлије: Видриште у пуној функцији

Овај догађај као део ИПА програма заједно реализују Градска општина Црвени крст уз помоћ Града Ниша и партнери из обласне администрације Перник из Републике Бугарске.

Гости манифестације су дочекани у традиционалним ношњама са погачом и сољу,а на неколико пунктова били су постављени и штандови са народним рукотворинама и производима базираним на традицији српског и бугарског народа.

Присутне су поздравили представници општина Црвени крст и Перника, а манифестацији је присуствовао и градоначелник Ниша Дарко Булатовић .

За све посетиоце приређен је и пригодан културно-уметничи програм, а на самом улазу у Видриште постављена је мапа са тачним локацијама природних и спортских локација на овом подручију.


#   Ниш   Дарко Булатовић   Црвени Крст градска општина   Бугарска   излетиште   ИПА   Мирослав Милутиновић   Градска општина   Видриште
@DarkoBulatovic_ @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима