Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Još jedno izletište za Nišlije: Vidrište u punoj funkciji

rssBookmark and Share

Niš 25.09.2018. Južna Srbija Info

Na prostoru „Vidrište“ u blizini Miljkovca održana je manifestacija „Otkrijte tradiciju“ koja predstavlja deo projekta „Turizam i tradicija raznobojno,zabavno,atraktivno“.

Još jedno izletište za Nišlije: Vidrište u punoj funkciji

Ovaj događaj kao deo IPA programa zajedno realizuju Gradska opština Crveni krst uz pomoć Grada Niša i partneri iz oblasne administracije Pernik iz Republike Bugarske.

Gosti manifestacije su dočekani u tradicionalnim nošnjama sa pogačom i solju,a na nekoliko punktova bili su postavljeni i štandovi sa narodnim rukotvorinama i proizvodima baziranim na tradiciji srpskog i bugarskog naroda.

Prisutne su pozdravili predstavnici opština Crveni krst i Pernika, a manifestaciji je prisustvovao i gradonačelnik Niša Darko Bulatović .

Za sve posetioce priređen je i prigodan kulturno-umetniči program, a na samom ulazu u Vidrište postavljena je mapa sa tačnim lokacijama prirodnih i sportskih lokacija na ovom područiju.

Komentara: 0


#   Niš   Darko Bulatović   Crveni Krst gradska opština   Bugarska   izletište   IPA   Miroslav Milutinović   Gradska opština   Vidrište
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima