Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

На аеродрому „Константин Велики“ више од 13.000 путника

rssBookmark and Share

02.09.2015. ЈугМедиа

Захваљујући летовима мађарске компаније „Виз-ер“ до Малмеа и Базела, на аеродрому „Константин Велики“ у Нишу овог лета забележен је долазак и одлазак више од 13.000 путника

На аеродрому „Константин Велики“ више од 13.000 путника

Директор „Аеродрома Ниш“ Владица Ђурђановић изјавио је да је током јула нишка ваздушна лука имала 6.796 путника, а током августа 6.495. Ђурђановић подсећа да је редовни саобраћај између Ниша и Малмеа успостављен је 25. јуна ове године, а између Ниша и Базела четири дана касније. Он каже да постоји интересовање и других компанија за летове из Ниша, али да за сада нема конкретних договора.

Према Ђурђановићевим речима нишка ваздушна лука ускоро ће путницима понудити нове садржаје пошто је при крају тендер за издавање у закуп ресторана који се налази аеродрому и тендер за отварање фри-шопа.

Како истиче Ђурђановић, опремање аеродрома „Константин Велики“ уређајима који доприносе већој безбедности саобраћаја, наставља се по плану. Он додаје, да ће до краја октобра бити у функцији уређај за мерење даљине видљивости, како хирзонталне тако и вертикалне.

Аеродром „Константин Велики“ прошлог месеца је од аеродрома „Никола Тесла“ у Београду добио најсавремени рендген апарат за ручни преглед пртљага.

 

Коментара: 1


#   саобраћај   аеродром Константин Велики   Виз Ер   Базел   Малме   Никола Тесла   Владица Ђурђановић
@NisAirport @wizzair @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-0)

    Nenad Tomovic, 06.09.2015.:
    Sve je to lepo ali kratko. U letnjem redu letenja wizz aira ,koji je nedavno objavljen,od 27 marta 2016. nema vise letova za Nis


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима