Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Na aerodromu „Konstantin Veliki“ više od 13.000 putnika

rssBookmark and Share

02.09.2015. JugMedia

Zahvaljujući letovima mađarske kompanije „Viz-er“ do Malmea i Bazela, na aerodromu „Konstantin Veliki“ u Nišu ovog leta zabeležen je dolazak i odlazak više od 13.000 putnika

Na aerodromu „Konstantin Veliki“ više od 13.000 putnika

Direktor „Aerodroma Niš“ Vladica Đurđanović izjavio je da je tokom jula niška vazdušna luka imala 6.796 putnika, a tokom avgusta 6.495. Đurđanović podseća da je redovni saobraćaj između Niša i Malmea uspostavljen je 25. juna ove godine, a između Niša i Bazela četiri dana kasnije. On kaže da postoji interesovanje i drugih kompanija za letove iz Niša, ali da za sada nema konkretnih dogovora.

Prema Đurđanovićevim rečima niška vazdušna luka uskoro će putnicima ponuditi nove sadržaje pošto je pri kraju tender za izdavanje u zakup restorana koji se nalazi aerodromu i tender za otvaranje fri-šopa.

Kako ističe Đurđanović, opremanje aerodroma „Konstantin Veliki“ uređajima koji doprinose većoj bezbednosti saobraćaja, nastavlja se po planu. On dodaje, da će do kraja oktobra biti u funkciji uređaj za merenje daljine vidljivosti, kako hirzontalne tako i vertikalne.

Aerodrom „Konstantin Veliki“ prošlog meseca je od aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu dobio najsavremeni rendgen aparat za ručni pregled prtljaga.

 

Komentara: 1


#   saobraćaj   aerodrom Konstantin Veliki   Viz Er   Bazel   Malme   Nikola Tesla   Vladica Đurđanović
@NisAirport @wizzair @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-0)

    Nenad Tomovic, 06.09.2015.:
    Sve je to lepo ali kratko. U letnjem redu letenja wizz aira ,koji je nedavno objavljen,od 27 marta 2016. nema vise letova za Nis


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima