Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Труба и тамбурица: Надметање два оркестра са севера и југа Србије

rssBookmark and Share

Ниш 02.06.2022. Јужна Србија Инфо

„Нека грли се север и југ“, догађај која се одвија у оквиру обележавања градске славе града Ниша, у периоду од 1. до 5. јуна 2022. године. Тим поводом, одржаће се и музичко надметање тамбурашког састава „Ла Банда“ из Инђије и Саша Крстић оркестра из Сурдулице – прва труба Гуче 2014.- 2015., 2016. год и 2017. год шампиони Гуче.

Труба и тамбурица: Надметање два оркестра са севера и југа Србије

Овај занимљиви догађај биће одржан у петак, 03. јуна 2022. године с почетком у 9:00 часова у нишкој Тврђави, на платоу испред Београдске капије.

Меморандум о сарадњи између Туристичке организације Ниш и Туристичке организације општине Инђија, који је потписан у циљу успостављања сарадње у области туризма, бољег упознавања традиције, културе и историје и повећања међусобне туристичке размене, одржава се манифестација „Нека грли се север и југ“, која се одвија у оквиру обележавања градске славе града Ниша, Свети цар Константин и царица Јелена, у периоду од 01. до 05. јуна 2022. године.

Коментара: 0


#   Ниш   трубачи   Туристичка организација Ниш   градска слава   Цар Константин и Царица Јелена   Саша Крстић   Инђија   тамбурица
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима