Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Новогодишња вожња фијакером у Тврђави

rssBookmark and Share

Ниш 26.12.2019. Јужна Србија Инфо

Туристи који су за време новогодишњих празника у Нишу, као и наши суграђани први пут ће имати прилику да се возе фијакером у Нишкој тврђави.

Новогодишња вожња фијакером у Тврђави

Забавна вожња са Деда Мразом биће организована сваког дана од 27.12 до 31.12.2019. од 11.00 до 15.00 часова. Полазна тачка за вожњу фијакером је испред Летње позорнице, а ваучери за вожњу се могу подићи у Туристичком инфоцентру у Тврђави од 10 до 14 часова

Приоритет вожње имају родитељи са децом до 15 година старости и особе са инвалидитетом, а деца морају бити у пратњи родитеља, кажу у ТОН-у.

Корисници ваучера биће у прилици да буду донатори прилога за лечење деце оболеле од рака. Кутија  удружења НУРДОР за прикупљање прилога ће бити у Туристичком инфоцентру у Тврђави. 

Организатор програма је Туристичка организација Ниш у сарадњи са ГО Црвени Крст и Коњичким клубом „Нониус“ из Ниша. 

Осим овог програма, Туристичка организација Ниш учествује и у организацији забавних садржаја за најмлађе на фестивалу „НИШ У СРЦУ“ који се одржава на Тргу Стевана Сремца од 27.12.2019 -1.01.2020.

Малишани ће имати прилику да изразе своју креативност, да уживају у представама, као и у великом карневалу јунака и принцеза из популарних цртаћа и филмова. 
 
 

Коментара: 0


#   Ниш   Нова година   Нишка тврђава   Туристичка организација Ниш   Фијакеријада   Улица отвореног срца   фијакер
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима