Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novogodišnja vožnja fijakerom u Tvrđavi

rssBookmark and Share

Niš 26.12.2019. Južna Srbija Info

Turisti koji su za vreme novogodišnjih praznika u Nišu, kao i naši sugrađani prvi put će imati priliku da se voze fijakerom u Niškoj tvrđavi.

Novogodišnja vožnja fijakerom u Tvrđavi

Zabavna vožnja sa Deda Mrazom biće organizovana svakog dana od 27.12 do 31.12.2019. od 11.00 do 15.00 časova. Polazna tačka za vožnju fijakerom je ispred Letnje pozornice, a vaučeri za vožnju se mogu podići u Turističkom infocentru u Tvrđavi od 10 do 14 časova

Prioritet vožnje imaju roditelji sa decom do 15 godina starosti i osobe sa invaliditetom, a deca moraju biti u pratnji roditelja, kažu u TON-u.

Korisnici vaučera biće u prilici da budu donatori priloga za lečenje dece obolele od raka. Kutija  udruženja NURDOR za prikupljanje priloga će biti u Turističkom infocentru u Tvrđavi. 

Organizator programa je Turistička organizacija Niš u saradnji sa GO Crveni Krst i Konjičkim klubom „Nonius“ iz Niša. 

Osim ovog programa, Turistička organizacija Niš učestvuje i u organizaciji zabavnih sadržaja za najmlađe na festivalu „NIŠ U SRCU“ koji se održava na Trgu Stevana Sremca od 27.12.2019 -1.01.2020.

Mališani će imati priliku da izraze svoju kreativnost, da uživaju u predstavama, kao i u velikom karnevalu junaka i princeza iz popularnih crtaća i filmova. 
 
 

Komentara: 0


#   Niš   Nova godina   Niška tvrđava   Turistička organizacija Niš   Fijakerijada   Ulica otvorenog srca   fijaker
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima