Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Улица отвореног срца" пун погодак, следеће године постаје централна новогодишња манифестација

rssBookmark and Share

Ниш 01.01.2019. З.С. Јужна Србија Инфо

Прва беба у Нишу, мали Никола родио се јутрос око 5 сати, више од 4 хиљаде људи на дочеку у Нишу, мирно протекла новогодишња ноћ, само су неке од првих вести које смо сазнали данас од градоначелника Ниша Дарка Булатовића и директора Туристичке организације Уроша Парлића, прилком обиласка "Улице отвореног срца" на Тргу Стевана Сремца.

"Улица отвореног срца" пун погодак, следеће године постаје централна новогодишња манифестација

Ако је судити "по јутру" празнична манифестација "Ниш у срцу – Улица отвореног срца", улични фестивал на Трг Стевана Сремца, код Калче, који се по први пут одржава у Нишу, а по угледу на светске градове, оправдала је сва очекивања, што показује велики број посетилаца, посебно деце.

У кратком разговору са новинарима градоначелник Булатовић и директор ТОН-а Урош Парлић, изразили су велико задовољство, јер је новогодишња ноћ, посебно током одржавања концерта на централном градском тргу, протекла мирно. 

"Улица отвореног срца", наредне године "избацује" концерт на Тргу?

Они су се посебно осврнули на манифестацију "Ниш у срцу – Улица отвореног срца", која се показала као "пун погодак" и након сумирања резултата, планови су, да се наредне године простор одржавања прошири, а време трајања продужи уз богатији садражај и бесплатно послужење за Нишлије и госте.

Ова би манифетсација могла у потпуности да замени концерт на Тргу краља Милана?

Простор код "Калче" су испунили уметници, укусни залогаји и топли напици, музички програм и као и интерактивне радионице и представе за најмлађе Нишлије!

"Фестивал је хуманитарног карактера, закуп штандова за излагаче је беспалтан, али ће се део прихода донирати фонду за набавку опреме и матерјала за Средњу уметничку школу у Нишу. Поред празничног духа, на овај начиин желели смо  да стимулишемо развој уметности у нашем граду", рекао је Урош Парлић, директор ТОН-а.

Организотори фестивала Улица отвореног срца и Туристичка Организација Ниша, позивају све Нишлије и посетиоце нашег града.да уживају у чарима празника.

Фестивал је у организацији Фабрике уметника и Туристичка организација Ниш уз подршку Канцеларија за младе Града Ниша и ИДЕА као главног партнера.

Коментара: 0


#   Ниш   Нова година   концерт   Јужна Србија Инфо   Канцеларија за младе   Дарко Булатовић   породилиште   Туристичка организација   Урош Парлић   Трг краља Милана   Туристичка организација Ниш   Улица отвореног срца
@juznasrbija @DarkoBulatovic_ @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима