Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Креативно и хумано: Ниш у срцу – Улица отвореног срца

rssBookmark and Share

Ниш 19.12.2018. Јужна Србија Инфо

Ниш у срцу – Улица отвореног срца је зимски улични фестивал који ће трг Стевана Сремца (почетак Казанџијског сокачета, код споменика Стевана Сремца и Калче) од 29. децембра до 1. јануара испунити празничним духом и новогодишњим чаролијама!

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

Простор ће испунити уметнине, укусни залогаји и топли напици, музички програм и као и интерактивне радионице и представе за најмлађе Нишлије!

-Фестивал је хуманитарног карактера, излагачи неће плаћати закуп штандова али ће се део прихода  донирати фонду за набавку опреме и матерјала за Средњу уметничку школу у Нишу. На овај начиин желимо да стимулишемо развој уметности у нашем граду, кажу у ТОН-у.

Организотори фестивала Улица отвореног срца и Туристичка Организација Ниша, позивају све креативце и уметнике да својим делима улепшају ове празнике.Рок за слање пријава је 20. децембар.

Сва додатна питања и пријаве са кратком биографијом и фотографијом радова слати на маил: улица.отвореног.срца, ulica.otvorenog.srca.nis@gmail.com

Фестивал је у организацији Фабрике уметника и Туристичка организација Ниш уз подршку Канцеларија за младе Града Ниша и ИДЕА као главног партнера.

Коментара: 0


#   Ниш   Нова година   Јужна Србија Инфо   Канцеларија за младе   хуманитарна акција   Идеа   Туристичка организација   Урош Парлић   ТЦ Калча   Туристичка организација Ниш   Улица отвореног срца   Трга Стевана Сремца   Средња уметничка школа
@juznasrbija @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима