Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kreativno i humano: Niš u srcu – Ulica otvorenog srca

rssBookmark and Share

Niš 19.12.2018. Južna Srbija Info

Niš u srcu – Ulica otvorenog srca je zimski ulični festival koji će trg Stevana Sremca (početak Kazandžijskog sokačeta, kod spomenika Stevana Sremca i Kalče) od 29. decembra do 1. januara ispuniti prazničnim duhom i novogodišnjim čarolijama!

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Prostor će ispuniti umetnine, ukusni zalogaji i topli napici, muzički program i kao i interaktivne radionice i predstave za najmlađe Nišlije!

-Festival je humanitarnog karaktera, izlagači neće plaćati zakup štandova ali će se deo prihoda  donirati fondu za nabavku opreme i materjala za Srednju umetničku školu u Nišu. Na ovaj načiin želimo da stimulišemo razvoj umetnosti u našem gradu, kažu u TON-u.

Organizotori festivala Ulica otvorenog srca i Turistička Organizacija Niša, pozivaju sve kreativce i umetnike da svojim delima ulepšaju ove praznike.Rok za slanje prijava je 20. decembar.

Sva dodatna pitanja i prijave sa kratkom biografijom i fotografijom radova slati na mail: ulica.otvorenog.srca, ulica.otvorenog.srca.nis@gmail.com

Festival je u organizaciji Fabrike umetnika i Turistička organizacija Niš uz podršku Kancelarija za mlade Grada Niša i IDEA kao glavnog partnera.

Komentara: 0


#   Niš   Nova godina   Južna Srbija Info   Kancelarija za mlade   humanitarna akcija   Idea   Turistička organizacija   Uroš Parlić   TC Kalča   Turistička organizacija Niš   Ulica otvorenog srca   Trga Stevana Sremca   Srednja umetnička škola
@juznasrbija @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima