Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Изаберите апартман за вас: Прелепо море, топли људи, јефтин смештај, неколико разлога зашто јужњаци из Србије воле Ставрос

rssBookmark and Share

Ниш 26.06.2018. Јужна Србија Инфо

Ставрос место и летовалиште у Грчкој са око 5 хиљада становника, седиште је округа Волви и истоименог језера у Солунској регији, удаљен од Солуна око 70 килоемтара, је омиљена дестинација грађана југа Србије током летњих месеци.

Фото: Vasilis Evagelou
Фото: Vasilis Evagelou

Ако сте икада размишљали где да одете на летовање, а притом да се осећате као код куће, Ставрос и околна места јесу прави избор за вас.

Vasilis Evagelou

Језичка баријера није проблем, јер у Страврусу и они који не разумеју, бар са неколико топлих речи ће се потрудити да вас поздраве и угосте на српском језику, притом са великим осмехом.

Градић се налази на обалама Егејског мора, недалеко од познатих летовалишта Неа Врасна и Аспровалта, спојених прелепом пешчном плажом.

Место се одликује благом, скоро бањском климом, пешчаном плажом, парком и малом луком.

Основне привредне делатности су туризам и трговина на мало. У граду има велики број продавница, кафића, таверни, рибљих ресторана и клубова.

У близини града се налазе брегови обрасли зеленилом и густим шумама.

Читава регија има веома блиске односе са Нишавским округом и највећим градом на Нишави и Туристичком орагнизацијом Ниш, што чини два округа и две земље још ближим.

Аутор текста вам предлаже пар апартамана, који одишу кућном атмосфером идалном за боравак са породицом, где ће вас љубазни домаћини угостити на чистом српском језику.

Апартман "Рита хаус". . 

И други у непоседниј близини...

Информације и резерације на Фејсбуку ..  

Профил и инбокс: https://www.facebook.com/sladjana.milenkovicdogiama

Коментара: 0


#   Ниш   туризам   Нишавски округ   летовање   Ставрос (Грчка)
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима