Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Izaberite apartman za vas: Prelepo more, topli ljudi, jeftin smeštaj, nekoliko razloga zašto južnjaci iz Srbije vole Stavros

rssBookmark and Share

Niš 26.06.2018. Južna Srbija Info

Stavros mesto i letovalište u Grčkoj sa oko 5 hiljada stanovnika, sedište je okruga Volvi i istoimenog jezera u Solunskoj regiji, udaljen od Soluna oko 70 kiloemtara, je omiljena destinacija građana juga Srbije tokom letnjih meseci.

Foto: Vasilis Evagelou
Foto: Vasilis Evagelou

Ako ste ikada razmišljali gde da odete na letovanje, a pritom da se osećate kao kod kuće, Stavros i okolna mesta jesu pravi izbor za vas.

Vasilis Evagelou

Jezička barijera nije problem, jer u Stravrusu i oni koji ne razumeju, bar sa nekoliko toplih reči će se potruditi da vas pozdrave i ugoste na srpskom jeziku, pritom sa velikim osmehom.

Gradić se nalazi na obalama Egejskog mora, nedaleko od poznatih letovališta Nea Vrasna i Asprovalta, spojenih prelepom peščnom plažom.

Mesto se odlikuje blagom, skoro banjskom klimom, peščanom plažom, parkom i malom lukom.

Osnovne privredne delatnosti su turizam i trgovina na malo. U gradu ima veliki broj prodavnica, kafića, taverni, ribljih restorana i klubova.

U blizini grada se nalaze bregovi obrasli zelenilom i gustim šumama.

Čitava regija ima veoma bliske odnose sa Nišavskim okrugom i najvećim gradom na Nišavi i Turističkom oragnizacijom Niš, što čini dva okruga i dve zemlje još bližim.

Autor teksta vam predlaže par apartamana, koji odišu kućnom atmosferom idalnom za boravak sa porodicom, gde će vas ljubazni domaćini ugostiti na čistom srpskom jeziku.

Apartman "Rita haus". . 

I drugi u neposednij blizini...

Informacije i rezeracije na Fejsbuku ..  

Profil i inboks: https://www.facebook.com/sladjana.milenkovicdogiama

Komentara: 0


#   Niš   turizam   Nišavski okrug   letovanje   Stavros (Grčka)
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima